Arama
Puan Tablosu
İçerik Listesi| SIGames Steam ile anlaştı. Yayınlanma Tarihi: Ekim 11, 2008 |
| Son FM 2009 Özellikleri Yayınlanma Tarihi: Eylül 27, 2008 |
| Football Manager 2009 Duyurusu Yayınlanma Tarihi: Eylül 12, 2008 |
| Anlamsız: CM 2009 Maç Motoru 3D Olacak.. Yayınlanma Tarihi: August 6, 2008 |
| Kamil: Bir Ulusun Doğuşu Yayınlanma Tarihi: Temmuz 17, 2008 |
| Tatilin bize yaranmaları.. Yayınlanma Tarihi: Temmuz 12, 2008 |
| Futistik Adobe Media RSS Yayınlanma Tarihi: Temmuz 5, 2008 |
| iADDM, bir ADDManager yazılımı.. Yayınlanma Tarihi: Temmuz 5, 2008 |
| FMOnline'da yeni dönem... Yayınlanma Tarihi: Haziran 20, 2008 |
| ADDM'de Yılın En İyileri Seçimi.. Yayınlanma Tarihi: May 30, 2008 |
| Forumlara Bahar Geldi Yayınlanma Tarihi: Nisan 22, 2008 |
| Yeni Bir Dönem Açıyoruz: Offline-Online Ligler Yayınlanma Tarihi: Mart 27, 2008 |
| ADDBlogs ve Üye Takımları Yayınlanma Tarihi: Mart 17, 2008 |
| Yeni Nesil Turnuva Sistemi: FM Online Yayınlanma Tarihi: Şubat 22, 2008 |
| Forumlarımızda Hikaye Furyası Yayınlanma Tarihi: Şubat 20, 2008 |
| FM 2008 8.0.2 Yaması Yayında Yayınlanma Tarihi: Şubat 14, 2008 |
| Futbol Ezilen Halkın Mutluluğudur Yayınlanma Tarihi: Şubat 13, 2008 |
| Çok Çalıştık... Yayınlanma Tarihi: Şubat 8, 2008 |
| ADDM FM'08 Midseason Data Update Yayınlanma Tarihi: Şubat 7, 2008 |
| FM Atölyesi Açıldı... Yayınlanma Tarihi: Aralık 2, 2007 |
| FM 2008 8.0.1 Yayında Yayınlanma Tarihi: Kasım 22, 2007 |
| FM 2008 8.0.1 Beta Patch v.2 & Filefront Geçici Çözüm Yayınlanma Tarihi: Kasım 7, 2007 |
| FM 2008'leri Donatma Vakti Geldi Yayınlanma Tarihi: Kasım 5, 2007 |
| FM 2008 8.0.1 Beta Patch Yayınlanma Tarihi: Ekim 26, 2007 |
| FM 2008 Resmi Olarak Yayında! Yayınlanma Tarihi: Ekim 20, 2007 |
| FM 2008 Tanıtım Videosu - Trailer Yayınlanma Tarihi: Ekim 10, 2007 |
| Championship Manger 2008 Kutu Resmi ve İçerikler Yayınlanma Tarihi: Ekim 3, 2007 |
| ADDManager 2008 Yayınlanma Tarihi: Eylül 29, 2007 |
| CM 2008 yeni özellikleri ile duyuruldu. Yayınlanma Tarihi: Eylül 16, 2007 |
| Vızırt Dızırt... Yayınlanma Tarihi: August 1, 2007 |
| [1] 2 | İleri>> |
Yazdır
Arkadaşına GönderFootball Manager Steam ile Anlaştı
LONDRA (9 Ekim, 2008) - Sports Interactive & Sega Avrupa Ltd. bugün Football Manager 2009'un Steamworks ile birleştirildiğini duyurdu. Steamworks, bilgisayar oyunu üreticilerine ve yayıncılarına yayım ve geliştirme araçları sağlayarak, Steam sistemiyle oyunun özelliklerine ve servislerine erişim olanağı sağlıyor.
Steamworks, oyunun hem perakende hem de elektronik versiyonlarını destekleyerek, kullanıcılara oyun güncellemelerini, indirilebilir içerikleri ve yamaları sağlayacak. Ayrıca, oyunu oynayanlar, oyunu dünyanın herhangi yerindeki bir bilgisayar ile oyun DVD'sine ihtiyaç olmadan oynayabilecek. STEAM ayrıca oyunun çıkış tarihinden bir kaç hafta önce yayınlanması beklenen Football Manager 2009 demosunun da dağıtımcılığını üstlenecek.
Football Manager 2009 şu anda bilgisayardan STEAM kullanılarak indirilebilmek için ön-siparişleri açmış durumda, ve kullanıcılar oyunu 14 Ekim 2008 sabahı saat 11.00(GMT 09.00)'dan itibaren indirebilirler. Daha fazla detay ve ücretlendirme için lütfen www.footballmanager.com/buynow adresine giriniz.
Football Manager'ın arkasındaki en önemli insanlardan biri olan Miles Jacobsen, Steam hakkında şunları söyledi: ”Sports Interactive'deki çoğu kişi Steam'in başlangıcından beri onun büyük hayranları olmuşlardı, ve onlarla bu sene boyunca Football Manager için düzgün bir şekilde çalışabilmek olmak gerçekten müthiş. Bu sistem oyunu oynayan tüm kullanıcılara yayınladığımız her yamayı ve güncellemeyi daha kolay ve hızlı bir şekilde indirmesini sağlıyor, ayrıca demo, tanıtım videoları ve diğer inidirilebilir dosyaları sorunsuz ve süratli bir şekilde yayınlamamızı sağlıyor. Her demo çıktığında yaşadığımız sorunlar bu sene tekrarlanmayacak gibi gözüküyor.
Valve başkanı Gabe Newell ise Football Manager 2009 takımının ürünü yaygınlaştırmak ve FM oyuncuları arasında bir bağlantı seviyesi sağlayarak aynı kategorideki diğer oyunları geçmek için inanılmaz planları olduğunu söyledi. Ayrıca, Steamworks olarak bu efsanevi oyunu ileri götürmek olarak kendilerinin seçilmesinden çok mutlu olduklarını ve her hafta Steam'e giriş yapan milyonlarca üyeye bu oyunu sunmayı dört gözle beklediklerini söyledi.
Sports Interactive Web Sitesi
Çeviri: cascarado
Orjinal yazı aşağıdadır.
LONDON (9th October, 2008) – Sports Interactive & SEGA Europe Ltd. today announce that the PC versions of Football Manager™ 2009 will incorporate Steamworks, a complete suite of publishing and development tools that offers PC game developers and publishers access to the game features and services available through Steam.
Steamworks will support both the retail and electronic versions of the Football Manager 2009 games giving players game updates, downloadable content, and patches. Also, players will be able to play from any PC in the world without needing their DVD copy of the game. STEAM will also host and distribute the Football Manager 2009 game demo which will be available when it is released a couple of weeks before the release of the full game.
Football Manager 2009 is now available for pre-purchase as a PC digital download from STEAM, and will be available for players to play at 09:00 GMT on the 14th November 2008. For details on availability and pricing, please visit www.footballmanager.com/buynow.
”Many of us at Sports Interactive have been big fans of Steam since it’s inception, so to be working with them properly this year across releases of Football Manager on the PC is fantastic” said Miles Jacobson, studio director at Sports Interactive. “It gives us the opportunity for all of our games players to get any patches or updates that we make available quickly and easily, as well as a place for us to host any other downloads, such as demos and promotional videos, with super fast broadband speeds for download, and no issues with bandwidth, which we are hit with each time we release a demo”.
“The Football Manager 2009 team has an incredible plan to extend the product beyond launch and achieve a level of connectivity with FM 2009 players that surpasses any prior release in the category,” said Gabe Newell, president of Valve. “We’re delighted to have Steamworks selected as the vehicle to help take this legendary franchise to the next level and look forward to offering the game to the millions logging onto Steam each week.”
Football Manager 2009 features a vast array of all new features including, for the first time ever, a full 3D view of the world famous Football Manager™ match engine.
![]() |
Etiketler: | FM 2009 Steam Steamworks Sports Interactive SI SIGames |