Kullanıcı Paneli
Fernando Gago
Yayınlanma Tarihi: Aralık 10, 2006
Yazdır    Arkadaşına Gönder

Biz FM’ciler henüz tanınmamış, genç ve ileride çok konuşulacak yetenekleri takımımıza katıp, onlarla birlikte başarıdan başarıya koşmayı severiz. Fm 2007’nin çıkmasıyla birlikte hepimiz yetenek avına başladık. Başlıca göze batan oyuncuların dışında, kaliteli ve genç yetenekler oyunda mevcut. Bizler bu oyuncuları sizlerin huzuruna sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Fernando Gago incelemesine başlayalım. Fernando Gago kimdir?

Tam İsmi: Fernando Ruben Gago
Doğum Tarihi: 10.04.1986
Doğum Yeri: Santa Fe / Arjantin
Konuştuğu Dil: İspanyolca
Favori Kulüp: Boca
Oynadığı Kulüp: Boca
Pozisyonu: DM
Bonservis Bedeli: 5 Milyon $
Aylık Maaşı: 11 250 $
Kontrat Bitiş Tarihi: 30.06.2009
Current Ability: 140
Potential Ability: 171

Fernando Gago Boca alt yapısından yetişmiş büyük bir yıldız adayı. Günümüz futbolunun en çok ihtiyaç duyulan bölgesinin DM olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu bölgede kusursuz bir oyuncu istiyorsanız Fernando Gago sizin ilacınız.

Fernando Gago Boca alt yapısında küçük yaşta futbola başlamış. 2004-2005 sezonunda profesyonel sözleşmeye imza atmış ve A Takım kadrosunu dahil olmuş. 2004-2005 sezonunda 15, 2005-2006 sezonunda 34 kez forma şansı bulmuş. Genç isim bu maçlarda gösterdiği performansla Boca taraftarlarının gönlünde taht kurmuş, takımın vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Gösterdiği bu başarılı performans Arjantin Milli Takım Teknik Heyeti’nin de ilgisini çekmiştir. Arjantin 21 Yaş Altı Milli Takımı’nın değişilmezi haline gelmiştir. Halen Arjantin 21 Yaş Altı Milli Takımı’nda oynamaktadır ve Arjantin A Milli Takımı’nın gelecekteki orta sahası olarak anılmaktadır.

DM pozisyonu diyince aklımıza başlıca birkaç özellik gelir. DM pozisyonundaki oyuncularda aranması gereken başlıca özellikler şunlardır; First Touch, Marking, Passing, Tackling, Technique, Creativity, Balance, Natural Fitness, Stamina. Ekstra olarak da dribbling diyebiliriz.

Tüm bu özellikleri iyi olan oyuncular zaten oyunun süper starlarıdır. Biz Fernando Gago’nun bu özelliklerini inceleyelim.

First Touch: 17 (Mükemmele yakın. Bu özelliği çok iyi.)
Marking: 13 (Vasatın üzerinde. Antreman programıyla gelişmesini sağlayabilirsiniz. İhtiyacınızı karşılar)
Passing: 15 (En kuvvetli halkalarından. Bu özelliğine de çok rahat bir şekilde iyi diyebiliriz)
Tackling: 14 (Yine iyi özelliklerinden. Antreman programıyla geliştirilip süper hale getirilebilir)
Technique: 16 (Latin Amerikalı çoğu oyuncunun ortak noktası. Bu onların doğasında var)
Creativity: 15 (Yine güçlü halkalarından birisi)
Balance: 16 (Oyuncunun stiline doğrudan etki edecek derecede iyi bir özelliği)
Natural Fitness: 16 (Oyuncunun mükemmele yakın özelliklerinden birisi)
Stamina: 12 (Oyuncunun vasat özelliklerinden birisi. İyi bir antreman programıyla geliştirilmeli)
Dribbling: 16 (Oyuncumuzun hücuma da katkısını bekliyorsak bu özellik çok önemli. İleriye iyi çıkışlar yapabilir. Özellikle hızlı ataklarda çok faydasını görmek mümkün)

Fernando Gago oyunun en iyi DM’lerinden birisi. Çok kaliteli bir oyuncu. Bu bölgede bir ihtiyacınız varsa Fernando Gago’yu transfer edin. İçiniz rahat olsun, faydasını görürsünüz. Özelliklerinden de görebileceğimiz gibi tek zayıf halkası Stamina. Bu da oyuncunun yaşından kaynaklanabilir. Oyuncu güçlü bir hale gelirse kusursuz DM’ler arasına adını yazdırır.

Fernando Gago’nun çok iyi olan özelliklerini mükemmelleştirmek ve aynı zamanda onu formda tutmak istiyorsanız sizlere Dünya’ca ünlü ADDTraining antreman programını öneririm.

Herkese bol kupalı FM’ler dilerim. Bizden ayrılmayın…

Oğuzhan ARSLAN

- 4392 Görüntülenme - Yorumları Göster (0)

Arama

Anahtar Kelime(ler): Araştır:  

İçerik Listesi (Alfabetik)

Augusto Fernandez
Yayınlanma Tarihi: Şubat 7, 2007

Carlos Daniel Hidalgo ve Hugo Rodallega
Yayınlanma Tarihi: Aralık 30, 2006

Dejan Milovanovic
Yayınlanma Tarihi: Aralık 19, 2006

Deniz Baykara
Yayınlanma Tarihi: Ocak 9, 2006

Enzo Perez
Yayınlanma Tarihi: Aralık 25, 2006

Fernando Gago
Yayınlanma Tarihi: Aralık 10, 2006

Ivan Ramis
Yayınlanma Tarihi: Aralık 17, 2006

Lazar Popovic
Yayınlanma Tarihi: Aralık 20, 2006

Marco Donadel
Yayınlanma Tarihi: Şubat 7, 2007

Michel Schmoller
Yayınlanma Tarihi: Aralık 31, 2006

Moussa Démbéle
Yayınlanma Tarihi: Aralık 20, 2006

Nashat Akram
Yayınlanma Tarihi: Ocak 4, 2006

Naylon Yıldızlar
Yayınlanma Tarihi: May 6, 2007

Nik Besagno İncelemesi
Yayınlanma Tarihi: Şubat 4, 2007

Nikita Andreev
Yayınlanma Tarihi: Aralık 18, 2006

Nuri Şahin
Yayınlanma Tarihi: Şubat 7, 2006

Raul Albiol
Yayınlanma Tarihi: Aralık 31, 2006

Roland Juhasz
Yayınlanma Tarihi: Aralık 19, 2006

Victoras Constantin Iacob
Yayınlanma Tarihi: Ocak 4, 2006

Walter Gaitan
Yayınlanma Tarihi: Şubat 6, 2007
[1] 2 İleri>>